RESİM SERGİSİNDE EN ÇOK BEĞENİYİ ÖĞRENCİLERİMİZİN RESİMLERİ ALDI

eTwinning'de Bulgaristan ve Ukrayna ile birlikte toplam 9 okulla yürüttüğümüz H2O projesi devam ediyor.

Su kaynaklarının önemi hakkında farkındalık kazandırmayı amaçlayan H2O projesi kapsamında öğrenciler tarafından çizilen resimler Padlet platformunda internet kullanıcılarının beğenisine sunuldu.

Türkiye, Bulgaristan ve Ukrayna'da yer alan toplam 9 okuldaki öğrencilerin çizdikleri resimler arasından en çok beğeniyi alan öğrenci 2/A sınıfı öğrencimiz Zeynep Duru SEZER, en çok beğeniyi alan 2. öğrenci, 2/A sınıfı öğrencimiz Miray ÇAM, en çok beğeniyi alan 3. öğrenci ise 2/A sınıfı öğrencimiz Ahsen ÇİFTÇİ oldu.

Başarılı öğrencilerimizi tebrik eder, H2O projesini yürüten İngilizce öğretmenimiz Gülizar ÇOLAK'a teşekkür ederiz.

11-12-202011-12-202011-12-2020